Först och främst, en eloge till alla ni där ute som pluggar på distans. Jösses. Även om jag verkligen lärare någonting som jag är intresserad så är det ruskigt enkelt att göra annat än att just plugga. Som nu typ. Sätter på jobbet och väntar på att John blund ska visa sig i huset och ett gyllene tillfälle att nöta in lite näringsfysiologi men istället sitter jag och gör ingenting. Haha. Tur som tusan att vi är två så man får lite press på sig :)
 
och dessutom har antagningen inför hösten dykt upp, och jag är så otroligt taggad inför att lära mig så mycket i höst! Men frågan är bara vad jag ska välja bort.. Jag kan ju faktiskt inte plugga hur mycket som helst. 125% räcker.. Men just nu är det svårt att välja. Tur jag hinner fundera ett par veckor innan jag måste bestämma mig :-) 
 
och vet ni?
jag älskar sommarn
 
 
Hej ni trogna som fortfarande besöker bloggen trots värdelös update! 
Det är sommar, jag har två jobb, läser till kostrådgivare och min prioritering utanför det ligger på att hinna mysa med alla vänner och familj som är samlade, samt hinna träna och åka båt och njuta av att bara vara för att sköta den här sidan just nu! 
Men rätt va de är så dyker det nog upp något inlägg :) Ge inte upp än! 
 
Bloggen kommer att bli lösenordskyddad i slutet på sommaren, och ni som vill ha lösenordet kan bara hojta till! 
 
Jag kommer aldrig klippa mig så jag inte får ihop en fläta igen, så underskattat att få ihop håret! :) 
&hårbanden är mitt nya jag! love them! 
 
 
Njut nu av sommarn och lägg undan datorn ;) 
Puss och kram!