Fick ett riktigt baksug! Har suttit i två timmar nu och kollat upp mumsiga recept på bröd och kakor. Kan ju inte bli mycket bättre att få ett bak-il bara ngra dagar innan pappa fyller år?! Det här kommer bli kanon! (säger hon som inte ens börjat baka än.. )

Blev också hemskt glatt överaskad när jag kollade in friskvårds nya träningsschema som träder i kraft nästa måndag! Helt sjukt mycket pass! Yey!
Nu drar vi igång tjejer! =)
hejhej!
Idag har jag egentligen ingenting att komma med, sitter på jobbet och har just ätit blodpudding med hemmagjord lingonsylt. Mjum. 
Har endå hunnit med riktigt mycket innan det var dags för arbejt.. typ som att laga mat, träna, vart förbi mamma, promenad, städa lite skåp+ damsugit hemma och vart förbi Marre. Har även gjort slut på en massa pengar på Okq8, satan va dyrt det är att tanka, nästan så jag hinner glömma det mellan gångerna, haha. Känns som man bara kastar pengarna i sjön... fast vad skulle man göra utan bilen?!
Just det, har äntligen bokat tid hos Lindy så nu ska mitt hår få sig lite färg!

Nja, det är väl ungefär exakt vad jag gjort. Så nu vet ni det.
Jo just det, har hunnit klippa pappa också.

Haha.

Vill ni veta en sjuk sak?
(vill ni inte veta så kan ni sluta läsa här)
Händelsen utspelades på mitt förra arbetspass.
Karln borstade tänderna medan jag satt på toasitsen och jagade en fluga som hade irriterat mig hela kvällen. Till slut tog jag den (yes!) den åkte ner på golvet och jag tog en pappersbit som jag tog upp den med och slängde den i toaletten.
Minuten senare skulle det tömmas en påse på urin. Jag såg att flugan sprattlade lite gött nere i toaletten så jag var ond rakt igenom och hällde urinet på han/hon. Sen la jag även en pappersbit över så han/hon inte skulle flyga iväg.
Och så spolade jag.

En kvart senare när jag skulle på toa så öppnade jag locket och vem fan tror ni flyger omkring i toan?!
Jo, den där jävla kissflugan!!
Tur som tusan att jag hann stänga och spola igen innan den flög iväg.
För DET hade vart jäkligt äckligt!!!

Nåväl. Nu ska jag sysselsätta mig med annat.
Hoppas ni fått er en trevlig läsning så här på måndags eftermiddagen.
Gokväll!


                                         Myskväll med tjejerna hos joje ikväll, de blir kanon!