Steg upp 5:55 imorse, tröttare än någonsin förut, men det var ju hockey. Var länge sen jag var så sjukt inne i en match och jag kan fortfarande inte förstå hur Betty kunde sova sig genom hela matchen.
Dock förlust som alla förmdoligen vet. Damn Damn Damn it.

annars så har kylan återvänt till oss, hemskt ovälkommen, men bara gilla läget och hoppas att det börjar bli lite mildare snart så man åtminstone kan gå ut utan att frysa sönder.
Hade tänkt åka skidor idag, läste igår i norran att det bara skulle vara -10, perfekt! Meeeen, när jag steg upp var det -26. Inte okej.

Har enheldel bilder jag borde slänga upp här, men har just nu inget batteri på datorn så skriver lite istället så bjuder jag på skönheterna (?) sen.
Träningen har gått bra i veckan, och jag ser framemot en ökning på vitkerna antingen imorgon eller nästa vecka! Det måste gå!Har haft samma vikter alldels för länge nu, och ska man bli starkare måste man våga! Go myself!

 --
Bjärven crew drar till Malå fredag-söndag, kommer bli totally awesome!

denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte denna kod finns inte

Har nu försökt logga in jouren, och tror ni inte dom har bytt jourkod. WTF.
Och om jag tänker efter så var det ett meddelande när jag loggade inte förut i veckan, där dom berättade den nya koden.
Det här med förändringar!!

Haha, jag ljuger inte när jag säger att jag testat alla kombinationer som går göra tvåsiffrigt av 0-9, ja, alla utom en då eftersom jag aldrig hittade rätt. Och jag fick höra den vänliga rösten säga: denna kod finns inte, minst en miljon gånger. Minst!
Någon som kan berätta för mig vilken kod det är?

(lät nästan upprörd, men det är jag inte. Haha. Snart säger jag och harpan godnatt till varandra)
Efter skidåkning och en dag i backen + två gomiddagar och en myskväll så avslutas helgen med ett dygn på jobbet. Helt okej, men det är fasen inte kul att sitta inne när man ser hur vädret var ute.
Men ibland måste man tänka på att få in lite kosing i kassan.

Har en plan att sätta mig och välja ut bilder att framkalla så jag kan göra klart albumen, vore ju helt fantastikt underbart att ha det gjort =) Har ju hänt endel sen 2008 så bilder finns.. where to start?!..

- -
Slutar halv 11 imorgon, och det ska bli så mys att jobba med Ingo imorgonbitti, var fasen inte igår vi sågs!
Sen hoppas jag på finväder för jag vill ut i spåren en sväng innan jag och pappa ska kolla genom bilen. Han (pärlan) ska nämligen besiktas i veckan, och jag är nervös. Inte bara för att jag ska dit ensam med honom, utan för att jag inte riktigt litar på att han kommer gå  genom.. vad tror ni?

Boxpass med Dieter imorgonkväll, inget kan stoppa oss! (: