Är det bara jag som blir lycklig när jag tittar ut och ser att det snöar?!
Wunderbart!

Inte ens jobbigt att borsta av bilen, trots det är -20!
Som igårkväll efter pingis/film/glass-kvällen hos wikmans+ maja, trots klockan blev sent och jag skulle upp och jobba så blev jag glad när jag såg bilen översnöad, Hoho (:
(okej, ska inte överdriva, skulle vara skönt om snön inte fastnade på bilen, men det är helt enkelt sånt man får ta!)

- -
Inte en vanlig lördag på jobbet inte, men en bra sådan!
Promenad till Maxi i djupsnö (jag gick med en duschskrapa före så vi skulle få oss fram, ha ha), fika och sen sy gardiner heeeeela dagen. Jösses vad tid det tog!
Sydde (okej, jag sydde inte, jag fuskade med tejp+strykjärn) först upp dom gamla gardinerna, vilket tog hemsk tid innan det blev jämt. Men jag hade gjort ett bra förarbete sist jag var gardinmästare!
Sen var det dags att klippa och fålla dom nya gardinerna från maxi.
Nu säger jag bara en sak:Köp aldrig gardiner från ica maxi! JÖSSES, det fanns inte en rak söm på hela gardinerna, hur lätt är det så att fålla rakt? Och fållar man rakt hänger den endå snett! ne fy klan.
(och nu ser jag att dom även är snea på bredden, nästan dubbelt så bred längst ner än upp vid stången, men bara ena såklart. yey)

Men nu är det klart, och det har vart rätt kul endå =)
Nu blir det soffhäng med ngra fattiga morötter. En karrapåse skulle sitta fint ikväll!

Peace!

Idag leker jag privatchafför till farmor o farfar, känns bra att få göra någon nytta ibland! Och lite kul att köra en bil som inte läker olja och bensin, haha.
Skulle egentligen upp och träna imorse, men jag hörde inte Peter imorse så vaknade istället av när telefonen ringde alldels försent.. Så får bli lite löpning och bodypump i eftermiddag istället.

- -
Jag har tänkt endel denna vecka, och ja, det kanske blir så att jag stannar i Skellefteå i vår iallafall, som egentligen var min sista utväg. Men de senaste dagarna har känts så bra, och jobb på g och skulle vara skönt att vara nära mormor, farmor o farfar ett tag, och pappa och simon förstås.
Det är dags att inte bara tänka på mig själv och vad jag vill uppleva. Gamfolke börjar bli gamla och det märks verkligen, och mormor behöver mig betydligt mer nu när inte mamma kan finnas där för henne.
Pratade med en gammalchef idag, och jobb känns inte så långt bort. Frågan är bara om jag passar för jobbet, just ett sånt jobb måste man verkligen passa för, så det återstår att se.
Men först vill jag verkligen ner till Göteborg och hälsa på mina bästa downs there...Men när ska det hinnas? Borde åka nu, men då jobbar jag imorgon. (Varför åkte jag inte förra veckan?!)
Hur ser nästa vecka ut?

Huxflux blev min glidartid över, och jag fick en himla massa att ordna.
Men nu ska jag spela betapet och vänta på att telefonen ska ringa och jag blir chafför igen!

Solong babes.
Nej, det blir ingen uppstyrardag idag heller. Jag är sjuk, eller sjuk och sjuk, jag är sjuk för att vara mig. Ont i halsen, huvudet och allmänt seg och frusen.. Skulle inte gnällt om det inte var för att jag aldrig (peppar peppar) blir sjuk ordentligt, så då måste jag få gnälla när jag är halvkrasslig! Det är okej va?

Men jag har strukit sista gardinerna, satt upp dom, damsugit, damtorkat, plockat bort och gjort en asgod veckosallad (observera asgod.. Har inte smakat den ännu. Ha ha)
Tycker det är godkänt.

Kvar att göra idag:
*Skotta
*Laga mat
*Kettelbells
* ?

- -
Guuuuud så sjukt innehållsfattigt inlägg! Haha.