Jag skyller min brist på inlägg på våran satans hemtenta som jag kämpar med! Meeeeen.. just nu behöver jag en paus. Så tänkte gnälla lite här =)
Någon som känner för att göra denna uppgift åt mig:
"Kan Lindh &Lisper och/eller Asplund kasta ljus över processer som beskrivs i Wahl et. al? Utveckla ditt svar". Frivilliga mottages gärna!
Annars då, jo, tenta-kosten igår bestod av brist på råvaror men en mängd skit hemma: Till frukost blev det kaffe och en hemmagjord proteinbar som jag bakade i förrgår (istället för att sitta med tentan), (sen var jag visserligen lite hurtig och ledde två vattengympa-pass- YEY), till lunch fick det bli naturgodis och ett alldels för stort gäng riskakor.. till middag bjöds det på saltapinnar och sedan kaffe med sojamjölk under hela dagen. Även vid 21.30 för att orka sista.
Ja.. vad säger man? Nytt liv imorgon? Jag lever förtillfället inte som jag lär, meeeen oandra sidan vem är perfekt jämt?! :)
Är det någon som är sugen på en oktober-utmaning?
En annan blogg som inspirerar till träning och en grym kropp är Sofi! Här ett inlägg ni också borde läsa, läs genom och fundera. Läs igen, och ta till dig. Man ska vara kritisk till allt vi läser, men o andra sidan realister också. 
 

Ibland hittar man bilder på lager, och kan inte låta bli att gilla mitt hår här! 
 
& en riktig tunnis var jag också! Nu har jag både mer
fett och muskler på mina långa ben!
Jag läser ett gäng bloggar, träningsbloggar, hälsobloggar, matbloggar, fitnessbloggar and so on. En av de bättre är PT-Fias blogg. En otroligt inspirerande och glädjespriande tjej! Tips på hälsosam mat, utmaningar och massa annat. Idag när jag gick in på hennes blogg möttes jag av det här inlägget. Läs, ta till er och läs igen.