det är dumt att förstöra sig själv.
Och nu ligger jag här i fosterställning på jobbet och förstår inte varför jag åkte hit förhuvudtaget imorse. Huvudet känns som 7gånger för stort och magen krampar regelbundet. Like all the time. Ungefär.
Natten var också i fosterställning, den tiden jag inte var på toa förstås.

Dryga 85 timmar tillbringade på jobb i veckan, det är lite för mycket.
Kanske något annat på gång också? Ingen vet men bra mår jag inte. Och jag BRUKAR må bra. Det är inte min stil att vara "sjuk".

Ska rycka upp mig.
Puss.
har på senare tid börjat hänga på en nätdejtingsida. Mest för skoj skull för jag har aldrig direkt trott på nätdejting. Men det är rätt kul faktiskt! Inte för att jag lyckats gå på en dejt ännu, kanske med tanke på att jag bor i skellefteå och antalet skelleftebor på min nätdejtingsida går räkna på en hand, och ja, man blir faktiskt väldigt ytlig. Det första man ser är ju trots allt en bild, och visar inte bilden det man vill se så.. känns inte presentationen så aktuell.
Men det kanske bara är jag?

Förövrigt har jag upptäckt hur mycket bättre killar med utlänskbakrund är på skriva, komplimanger och fina saker. Nu är jag inte så intresserad av det, men det är kul att få fina ord skrivna till en :)

- -
Jag har beställt övningsbok till högskoleprovet. 400 kr fick jag betala, jissses! Undra om jag ens kommer öppna boken innan den 2 april?! Får hoppas det.
Jag har tänkt få ett bra resultat så jag kanske kommer in på det jag vill till hösten.. Wish me luck!
Jonathan, jag seer ljuset!
Ungefär så känns det nu. På söndag klockan 16.00 går jag av, och så börjar jag på mitt 65% schemarad. Började på den för ett tag sen, men har jobbat dygnet runt senaste veckorna och det börjar kännas!
Längtar till att komma igång med träningen på riktigt, att få ett liv och umgås med mina fina vänner och familjen. Att ha energi att hälsa på mormor som bor huset intill och känna peppen att gå till jobbet!
Snaaaart :)

Och inte nog med det, så börjar mitt liv med ansiktsbehandling på EGO. Ska bli riktigt skönt, och behövligt!

Nu börjar vi med vardagshäng och massor med roligheter.
Puss!