Någonting nytt, fräscht och snyggt.

idasliv.bloggplatsen.se

Ses där?

Ännu en helg har gått och snart är vi inne i november, är det inte heeeeelt sjukt?! crazy mama.

I fredags hängde jag med Isa hela dagen o kvällen lång, det var en underbar dag i göteborg och en lunch på uteservering i solen (Ja, hösten här är inte som i norrland!).
Sen har jag en underbar sambo som hade lagat mat till oss + jossan när vi kom hem, love och mums. Vi fortsatte med vin och white russian, samt lite öl innan vi begav oss mot Lassassino för en öl till :) Och ett möte med mr. S! Mycket trevligt, meeen blev en tidig kväll med tanke på jobbhelgen som väntade..

Resten av helgen var jobb jobb jobb, och en väääldigt trött Ida!

Nu har vi tisdag, jag har just varit ute o löpt och nu ringde Julia och sa att jag kanske måste jobba ikväll, inte sugen det minsta men jag måste försöka få upp mina timmar denna månad. (Fast jag håller fortfarande tummarna att det inte blir utav, så jag får laga mat och mysa med Fiffi ikväll, sista kvällen på länge.)

Imorgon åker jag norrut, ska bli skönt faktiskt.. trots att jag ska skriva fuckinghögskoleprovet på lördag. Jag är inte allmänbildad ngnstans och har inte suttit i skolbänken på länge och jag kan INTE koncentrera mig en heldag, knappt en timme. Nåväl, ska göra mitt bästa. Sen har jag iallafall gjort det.

- -
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och försöka ge mig på designen.
Vi ses! Puss.

p.s jag har blivit galet kass på ta bilder, ska styra upp detta så ni får någonting att titta på! d.s


- -
update, en minut senare.
Jag är ledig ikväll, också!

Hej!
Känner mig taggad på skriva, kanske kommer igång igen.
Tänkte ändra design, men hade helt glömt bort vilken tid det tar! Fick bli en ny bild längst upp tills vidare, har ju inte tid att sitta vid datorn hela dagen :)

Vad händer annars? Jo, jag befinner mig i Göteborg. Jobbar på mitt gamla jobb + att jag har börjat som pers ass här nere också, känns skönt att flytta på sig lite och jag trivs otroligt bra på det nya även om det inte finns jobb varje dag!
Har vart en höst med ganska lite jobb, har haft lite panik över det men börjar lugna mig nu och tänka att det förmodligen inte kommer hända så många fler gånger i mitt liv! Får helt enkelt passa på att njuta. Har en massa tid till att träna, umgås med vännerna och bara gå o strosa på stan (läs: shoppa).

- -
Idag är det torsdag, igår blev det afterwork-öl och är grymt glad att vi for hem i tid och jag mår bra idag.
Har tänkt åka en sväng till gymmet innan jag drar ner på stan i mina nya kängor, har hittat ngra grejer som jag vill ha.. även om börsen säger nej!

Nåväl, jag önskar mig själv välkommen tillbaka till bloggvärden, vi ses!