Igårkväll innan jag skulle lägga mig så skulle jag hämta bröd från frysboxen som står i garaget. Det är en sån där stor frysbox, där vi har allt, allt. Ni vet, kött, köttfärs, mer kött och köttfärs, bär i sinnet, bröd, bullar, glass, äppeldricka osv osv.
Klockan var väl sisådär 23.30 och jag hade redan panik över att jag inte redan sov eftersom jag skulle upp 5.55.. och vad tror ni jag upptäcker? Frysen är avstängd! Fick panik, och nästan allting var tinat- köttfärsen var mjuk och nästan varm (och det tar en jäkla tid för kött att tina), ringer pappa i panik och vi inser då att han måste ha dragit ut stickproppen ngn gång innan han åkte till stugan, han åkte alltså torsdag förra veckan. Bra jobbat gubben :) Jahasi, det är tur allting löser sig. En storrensning blir det imorgon iallfall, jag satte bara igång frysen på "super" och sprang och la mig i sängen!

- -
En annan sak jag tänkt på. Shopaholic-böckerna ni vet. Det finns en stor nackdel med dem!
Inte det att det bara finns fem stycken- utan det går så satans fort att läsa ut dem! det suger faktiskt..
fast det braiga väger upp endå. Har ni inte läst dem, så gör det. Nu.

Ska jobba vidare, so long!
Hoho jag dog nytt inombords! Hittade en mapp med bilder på mig själv från ngra år sen, och jisses hur jag såg ut! Hade tänkt bjuda på ett par men jag orkar inte ikväll. Får bli en annan dag.
Nu sovdags och morgonträning imorgon + att jag ska vara en snäll syster och åka förbi Nyhlens Hugossons med en matlåda (måste dock gå och knacka på en viss dörr, som jag inte vet vilken det är vilket kommer resultera till att jag blir nervös och sen kommer jag lämna matlådan på parkeringen som jag gjorde sist)

Godnatt
Den sämsta dagen blev okej tillslut. Har verkligen vart sjukt grinig idag- magen är så äckligt kass att jag snart säger upp bekantskapen, allergi mot kissarna vilket bara brukar komma när jag håller på bli förkyld och sjukt opeppad på jobba-  finns det nå sämre än såna här dagar?!
Men jag fick mig en två timmars promenad och god mat, sen efter att ha suttit i soffan på jobbet ngra timmar så känns det som min hets börjar lägga sig. Tack o lov :)
Jag har ju tillochmed piffat upp mig i håret idag, när gjorde jag det sist?! Haha.

Neh, nu vill jag spela beta.