Snart är denna jobb-period över, och det är galet vad lite man orkar nu och man gärmför med ett par år sedan.
Jag och joje brukar prata om det då och då. Sommaren -06 &-07. Vi jobbade ungefär dygnet runt med gamlatanter och tog på oss allt jobb vi kunde få, tror vi jobbade varenda helg som fanns?! Men endå gick vi ut och festade hårdare än jag skulle klara en ledig helg nu!
Trots vi jobbade till 21.00 och började 6.45 dagen efter så gick vi all in, och utan att klaga dagen efter. Helg efter helg. Varför funkar det inte nu?
Nu vill jag helst slänga mig i sängen direkt jag kommer hem från jobbet en lördagkväll 21.00 och ska upp och jobba dagen därpå. Haha. Det är ju endå bara 3-4 år sedan, hur ska det då se ut om ett par år till?!
Jösses.
jag ska sluta jobba helg!- -
Kttelfjäll börjar närma sig, och det ska bli så sjukt kul! 7 dagar med snowpow, härliga människor och häng! Inte en tanke på allt jobb jag tackat nej till, nu ska ja bara njuta. Jobba ska jag endå göra hela livet sen. Visst?
(kan än inte släppa hur mycket jobbdagar jag faktiskt tackat nej till)

Och tack till alla finaste som bryr sig. Ni är himlabra! <3

En till sak! Jag längtar som tusan till v.29, för då är det jag som kommer ner till göteborg och stannar ett bra tag :) (åker även ner v.20, och då hoppas jag flyget tar oss lite längre v.21 yeeeey!)

Gonatt!

gårkvällens all in night vart väl kanske inte som vi hade tänkt oss, haha.
Men det började riktigt bra, Lindy bjöd mig på supergod middag och sen blev de piff piff iväntan på Joje och Hedvig.
Slutet lämnar vi till en annan gång (:

Och jag vaknade halv 8 imorse och var pigg, mådde hurbrasomhelst. Gick upp drack en resorb och tog en ipren utifall att.. sen har jag mått bra hela dagen- lovely.
Hann med en promenad innan jobbet också, blir ett hemsktlångt jobbpass. från 13.00 söndag till 17.30 måndag. Pjuh. Men snart lön (: Och Kiiiitteeelllfjälll!

- -
1 år sen idag, känns skumt faktiskt. Men tror fortfarande inte att det riktigt gått in än, den dagen tar vi när den kommer.
Men känns helt fel att tänka på hur det var 21 mars 2009, allt vi gjorde den dagen och allt sm hände, alla som kom. Jag minns den precis som de var igår.
Och promenaden vi tog på småtimmarna, dagen efter, all tomhet.

Gud vad vi saknar dig!!
Jag och pappa har vart i stugan hela dagen, heelt underbart.
Skoter, skidåkning, korv och mackgrillning. Bullar och Kaffe. Ett antal fastkörningar och fall med skidorna. En helt underbar dag helt enkelt!

Avslutade dagen med lite stepmuskel + att äntligen få klorna klippta på Betty! Var lite orolig hur hon skulle reagera, 13 år och det har aldrig behövt! Men senaste åren när hon slutat vara ute så mycket så fastnar hos ÖVERALLT.. men nu är det över med det. Hon låg bara och kurra medan jag klippte, haha, så med andra ord gick det riktigt bra!

Nu natti, och jobb imorgon!
Bye sweeties!