min arbetslösa period (på ett par dagar) verkar gå mot sitt slut. Fick igår ett samtal från kommun och idag ett möte med en ny chef (som för övrigt var en ung snygg man!, är det okej?) Så ja, vi får se vad som händer. Ska på ett besök på stället på torsdag, om jag får jobbet kommer det bli en riktig utmaning vilket känns bra om det blir pugg åt det hållet i höst!

Annars var helgen awesome, precis som vi trodde :) Trots vi bara var där lite drygt ett dygn hann vi med 5 lägenhetstittar, flera icahäng, finmiddag med familjen, två förfester, promenader, fika m.m Tack Julle för en kanon helg! Ett stort plus även att äntligen få träffa Cissi! Sötare får man leta efter!
. .
Men kan ju inte sitta här hela dagen. Jag fyller visst år idag, det ska firas med grillat ikväll! Wey!
snart får jag hem min saknade bror. Som nog ingen har missat så är det vulkanutbrott som har stört hela flygtrafiken i över en vecka nu va?
Har vart smått orolig över att han inte skulle få sig hem, fast jag o pappa hade nästan klart planerat en eurotrip när vi fick beskedet att hans flyg gick till stockholm :)
Så till stockholm kom han, men då är det såklart inga flygningar inrikes. Han ringer mig klockan 17.00 och har just fått väskorna och står i en milslångkö till kundtjänst och ber mig kolla om det finns nå platser på natttåget.
Det finns få platser men jag hittar en på tåget som avgår 18.12 från sthlm, och han kommer då fram i Jörn klockan 4.30 inatt. Tycker han gjorde det ganska bra att hinna med tåget + hämta upp biljetten+ äta pizza. Good work! :)

Sen får jag meddelande vid 20-tiden att tåget redan var 1,5 timme försenat och att det inte fanns någon som körde tåget för tillfället. Haha.
Men förhopningsvis så väntar bussen, eller kommer en ny? och sen får jag hämta upp han i stan :)

--
what to say?! Jo, Umeå i helgen med Julle! Wow, kommer bli awesome! :)
Annars är det dygnsjobb imorgon som gället, sista rycket. Go ida!

Nu: Gonatt!

p.s gå in på ingos blogg, hon har just lagt upp bland den skönaste bilden som finns. På den underbaraste platsen på jorden. d.s

Fyfyfy, har ikväll kanske jobbat mitt sista pass hos min brukare som jag vart hos sen i början av feb. Har verkligen trivts hur bra som helst, men.. nu är det ett par andra som ska dit istället för mig. Känns sjukt tråkigt, men samtidigt så är det ju bra att det kommer dit assistenter som man vet kommer stanna ett tag. Jag kommer ju endå nte jobba längre än till v.29.
Tråkigt var det iallafall, blev lite tårögd när jag for. Huva.
(undra om det är denna del av månaden som spökar, är som flännig varje dag nu?! somethings wrong!)

vad som sker här näst i mitt liv är lite oklart..
men jag vet ju att allting ordnar sig, och jobb för mindel brukar lösa sig. Ska bli lite skönt att inte jobba varenda dag också :)

Blev just lite kluven om valborgs, är sugen på åka en sväng till fjälls men det lutar inte ditåt just nu, så fick jag även en jobbfrågan som jag borde svara ja på eftersom jag inte vet hur det kommer se ut. Och så ringer Ingo o frågar om jag inte ska komma till henne.. Gah.
Skulle vara mys och pussa upp lilltjompan också.

- -
Ne, nu ska jag o Ingo översätta finska och driva lite, hoho.
sen ladda för en nyjobbdagimorgon. Pussgonatt.