Nu ska jag njuta av allt positivt som händer mig och baka bröd.
Och jag tror det blir denna gamla goding som jag inte gjort på ett bra tag. 
 
Det känns helt sjukt att allting händer nu, vad har jag gjort för att förtjäna att det ska gå så bra för mig nu? 
Jag blev just erbjuden en tjänst på 92%. Det låter alldeles för mycket när jag kommer studera 125% i vår. MEN. Det är dygns pass, det vill säga jag kommer jobba ca 8 dygn i månaden.. alltså 2 dygn i veckan. Och det är MINDRE än vad jag gjorde delar av förra hösten och våren. 
 

Nu är ingenting klart än, absolut inte. Jag har inte ens bestämt mig om jag ska ta det eller inte men jag ska till arbetsplatsen på måndag och känna hur det känns och diskutera lite olika möjligheter. 
Men får jag det att gå ihop så kommer det bli helt perfekt. Och jag kommer slippa CSN, vilket är något jag strävat efter sedan jag började studera.. men det har ju inte gått särskilt bra som ni kanske minns ;) (en liten återbetalning på tjugosexochetthalvttusen förstörde den planen... ) 
 
Vilka håller tummarna för att jobbet ska vara någonting för mig och vilka tycker jag är en idiot som inte tar vara på livet som student och drar på mig en låneskuld som jag får dras med resten av livet? ;) 
 

 
Ja, vet ni vad! 
Igår tog jag äntligen tag i att starta en enskild firma! Mitt alldeles egna lilla företag, och inte en dag för tidigt! 
Jag har så galet mycket idéer om vad jag ska fortsätta med, så mycket jag vill göra och det här känns så bra att börja med! 
Så nu väntar jag bara på att få allting godkänt från skatteverket, vilket inte kommer vara några problem, och sen ska jag ut och jaga kunder. Och jag vet precis vilken kundkrets jag har tänkt vända mig till, och jag vet att dem kommer behöva mig. Nu ska jag fokusera på hur jag bäst säljer in mig, men jag har mina idéer!
Och.. jag är så TAGGAD!!!! 
 
 
Och jag kommer skriva mer om det här sen, men nu vill jag först göra min grej, på mitt sätt, utan att någon varken snor åt sig av mina planer eller försöker styra mig. Men tips tar jag alltid emot, men positiv sådan! Tack och hej, leverpastej. 
P.s. Jag kan göra precis vad jag vill med mitt liv! Och du med <3 Vi gör nåt bra!