Vaknade 05.30, smygpigg men mådde inte alls särskilt bra.. Sovit dåligt trots jag tog det lugnt igår. Tror jag förstört min stackars gamla kropp i veckan ;) magen och alkohol, förkylning och kyla, alkohol, kaffe och vätskebrist.
Meeen, jag steg upp och åkte till lägenheten som är min igen :) skönt!! Har fixat och donat i snart 2 timmar, plockat upp alla kläder och grejer, och nu ligger jag halvdöd i soffan.
Dags att tagga upp, åka tillbaka till mina tjejer på Brynäs innan mysdagen sätter fart :-)
Kanske en sväng förbi friskis och köpa träningskort? Lääängtar till gymmet!

Vi är så fina är våra nya ovar :-) det bästa av allt är nog att det är grymt sköna och vi slipper välja kläder. Vi är lag Frankrike så topparna är antingen blå vit eller röd, kan inte bli så mycket bättre!
N0llningsveckan 1 är snart förbi, och vi laddar för nästa!

Känns inte alls särskilt bra i hemmahjärtat just nu. Satte mig just på bussen som tar mig till Umeå, sedan tåg till Sundsvall och så tåg vidare mot Gefle. Det enda som väger upp är att jag ska få träffa mina nyfunna vänner där nere, och att vi kommer få två galna veckor :-)
Men sista kramen till pappsen, snabb mys med Sune och Betty och en sista kaffe på bron fick avsluta denna sommar! Och om den vart bra! Grymt bra!
Nae, det här går inte. Nu ska jag peppa upp mig själv de 9timmar jag har framför mig!
Hörs en annan dag!
P.s imorgon har det gått fyra veckor. D.s