Äntligen känns det som jag har fått lite kontroll igen.. tror jag!
Jag har iallafall gjort allting jag känner att jag ville göra (förutom att träffa endel vänner men ibland timar man helt enkelt inte och vi kommer ju snart hem igen!). Har iallafall tokstädat hemma så det är finare än det vart på länge, och det tog mig alleldes för lång tid egentligen, efter det så bestämde jag mig för att fylla frysen med matlådor och det blev lasange, spaggetti o körrfärsås och paj- lite drygt 10 lådor. Så nu har jag stillat mitt samvete.

Idag har jag lagt fram lite kläder och olika stuffs som ska med, imorgon ska det packas ner i väskan. Ska bli intressant och se vad som rymms och vad som får stanna hemma!
Ska även förbi friskvårdskompaniet och frysa mitt kort i två månader, det är ju fantastiskt bra att det går! Stort plus!

Sista passet på jobbet nu, är det så att det är sista passet här för alltid? Känns lite hemskt det med. Men vi har haft en trevlig kväll endå, och jag hoppas natten fortsätter likadant! :)

- -
En ny kamera är köpt- kanonfin och bara bäst. Så nu blir det att leka med låtar på min fattiga mp3 och leka lite med kameran och se om det finns nå nya flashiga inställningar!

Veckans blomma går oavkortat till Ingrid "Ingo" Wahlberg! 
Motivering: Under den snurrigaste veckan har du vart min andra hjärnhalva.
- -

Imorgon 22.45 går tåget mot Stockholm. I övermorgon klockan 14.30 går planet till London, senare till Bangkok. I överövermorgon är vi i värmen. Idag var det 28 grader och sol i bangkok, låter inte så dumt va? Fy kulan så grymt skoj vi kommer ha! Pepp Pepp Pepp! :D
Sköt om er här hemma nu, och följ oss på resdagboken - lillasysterida. Och glöm inte att lämna kommentarer! :)

p.s för er som är skadeglada så kan jag meddela vädret i bangkok när vi kommer dit på måndag: 30 grader varmt och kraftigt åskväder, hoho va trevlig välkomnande ;) Tur vi bara stannar två dagar! d.s

Ja, har vart en helt okej dag.
Men överlag så tror jag denna vecka är den värsta jag vart med om på länge! Har aldrig någonsin känt mig så virrig, glömsk, irriterad, oorganiserad som jag har gjort/gör nu. Blir helt galen på mig själv och längtar bara till på söndag när vi får sätta oss på det där flyget som tar oss till London! Eller till på lördag när vi sätter oss på tåget i Bastuträsk. Allting vi glömt skiter vi i, släpper allting och tänker bara på oss för vi ska ha det så sjukt underbart som bara vi kan ha!

I vanliga fall brukar jag ha koll, vara kungen på planera och få in allting i kalendern, hinna träffa alla för en kram eller kaffe. Men i veckan har allting känns omöjligt! Inte alls likt mig.
Fast förut har jag ju alltid haft min älskade mamma som hjälpt mig, och jag har alltid vetat att hon ordnar upp sakerna jag glömmer eller inte har tänkt på. Nu måste jag tänka på allting själv, ingen som påminner om just dom där sakerna som jag kommer att glömma, ingen som peppar en på just det där sättet som känns allra bäst.

Idag var jag och tog kort på Newens, såna där småkort ni vet, och när fotografen la fram dem på disken fick jag nästan en chock. Första blicken på kortet var bara mamma, helt sjukt! Jag tror det mesta var håret, nästan samma färg och frisyr gör ju sitt. Men jag blev glad- eftersom jag är lik henne på mer sätt än bara till sättet visar ju bara mer att jag kommer bli lika bra som henne när jag bli stor!

- -
Imorgon har vi torsdag och mycket planer finns på schemat. T.ex. storstäda, tvätta, byta sängkläder, packa, handla och laga middag. Sen blir det box om vi hinner och lite piff hos Marre innan sängdags!
Fredag har jag tänkt besöka både Mormor och Farmor&farfar innan jobbet, får hoppas ingen av dem håller fast mig så länge :) Sista passet på jobbet, de ni 16.00-10.00!
En sak som jag så gärna skulle vilja hinna göra är att laga mat så det finns lunchlådor i hela frysen till pappa samt att baka så han inte ska vara utan. Men jag kommer inte hinna, får lita på att min bror kommer hem då och då och lagar mat!
hur gick det riktigt med dagen idag?
Mja, fick väl inte så mycket gjort.. Men jag fick umgås med pappa ett par timmar ute på gården med att kratta löv (eller okej, jag kratttade och han körde omkring med gräsklipparn o samlade upp löven- tills vi började med att såga ner buskar, plocka in resten av alla äpplen osv..) Simon var hemma osså så vi fick oss både tacos och äpplepaj av våra rödluvanäpplen MUMS.
Blev även lite nyårsplanering, kom väl inte så långt men jag vet att detta år också kommer bli succé! :)

Imorgon ska jag hinna mer, har fullspäckat schema (som jag förmodligen inte kommer att hålla, ska inte ens nästan skriva upp vad jag ska göra här så jag måste skämmas sen).
Men vktigast: Middag hos H med alla brudarna, yey!

keep going girls!