Jag vet inte hur mycket det egentligen har snöat, men det är helt sjukt mycket! Och underbart är det! Var ett projekt att ta sig in till stan idag, men det var värt all möda när jag fick träffa Linnan, var verkligen inte igår men lika trevligt som vanligt.

Annars har jag tillbringat dagen med att skotta, skotta och skotta lite mera. Lekt lite och busat lite med bilen i snön, är verkligen glad att det är så kallt så snön är pluffsig, annars skulle det vara tungt att både skotta och köra bil!

Jag kom även på den lysande idén att åka förbi mamma och skotta fram stenen nu ikväll när det inte snöade lika mycket..
Hm.. Midjedjup snö hela vägen fram till graven, tur att dom har satt upp "plogpinnar" så man hittar. 
Vi plumsade oss fram, och det var så sjukt fint när man såg ljusen brinna långt ner under snön. Och ännu finare blev det när vi fick fram lyktorna och stenen, och jag älskar att det alltid brinner minst två ljus hos henne.

- -
Godnatt.

.. som man brukar saga.

(Ja, jag har åäö pa min dator, men har inte vant om mig annu, och har inte kraft for att andra alla ord ikvall. Sta ut. Tack pa forhand :) )

Vi har iallafall atervant till kalla sverige, KALLA SVERIGE, -18 grader tror jag det har varit som varmast sen jag steg ur planet 19.26 pa Falmarks flygplats den 23 decemer. Och efter tva manader med bara varme och bad sa kanns det kallare an vad det nagonsin gjort forut! Meeeen, man vanjer sig nog snabbt, det tror jag.

Alla vet redan att vi har haft det heltsjuktgaletbra, och alla detaljer far man nar vi ses. Och Ja, jag langtar tillbaka.
Vad var bast? Allting- IndonesienThailandAustralien, Varmen, Resa med varldensbasteIngrid, Alla nya bekantskaper runt om i varlden, Surfning, Dykning, Bad, Segling, Camp, Snorkling osv osv osv. Allt var bast.

- -
Julafton svishade forbi utan att jag egentligen hann kanna efter. Utan julkansla och en jul som inte alls var sig likt sa kanner jag att jag hade kunnat klara mig likabra utan dentjugofjardedecember. Later hemskt, har alltid alskat julen med allting som for dartill, men det ar nagonting annars nu och jag langtar inte alls tills nasta jul.

Juldagen var underbar, traffa alla fina igen! Tack for en mycket trevlig forfest tjejer! Bilder far komma ett senare tillfalle..
För nu ska jag ut och sparka med Julle! yey!

Puss!