Nyårsafton idag mina vänner!
Ska vi bestämma tillsammans att 2012 kommer bli ett underbart år?
Ett år utan måsten, misslyckanden, svek, stress och prestationsångest.
Istället ett år fullt med nya möjligheter, glädje,
Jag gillar nyårslöften på ett sätt. Om man sätter upp rimliga mål, inte såna där löften som bara är gjorda för att brytas. T.ex. jag ska ALDRIG mer äta godis eller jag ska träna VARJE dag. Jag ska ALDRIG röka en cigarett igen eller jag ska ALDRIG snusa. Jag ska gå NER 15 kg innan mars och 15 till innan sommarn. Ni förstår vad jag menar va?
Att sätta upp rimliga mål däremot, gillar jag.
Att 2012 ska bli ett bra hälsoår, att jag ska ta hand om mig själv på bästa sätt. Träna lagomt, äta bra hälsosam mat, dricka mycket vatten och njuta av godsakerna. Jag ska ta hand om min familj &vänner så dom mår bra och jag ska bättre mig på att svara i mobilen och ringa dom som står mig närmast. Jag ska klara av skolan och jag ska jobba stenhårt med mig själv både psykiskt och fysiskt.
Hejdå och tack för 2011 och hej och välkommen 2012!

Januari:


Februari:


Mars:


April:


Maj:


Juni:


Juli:


Augusti:


September:


Oktober:


November:


December:


Ännu en sak som jag ska unna mig själv under 2012 är sömn. Självklart sover jag varje natt, men jag har insett hur viktiga timmarna före klockan 24.00 är! Jag ska ha som mål att somna mellan 22-23 varje natt, och helst inte alls använda datorn sista timman.
Jag vet att jag aldrig kommer hålla det, men det är värt ett försök, och ju fler kvällar jag fixar det desto bättre :)
En datafri-dag i veckan kanske skulle kunna vara ett mål också?
--
Btw. så borde alla norrlandsbor få en eloge för att orka med mörkret. Jag har varit här en vecka nu, och känns som jag skulle kunna sova dygnet runt? Blir aldrig riktigt utvilad. Och att vakna till mörker trots det är "sovmorgon". Som norrlänning i själen borde jag vara van, men icket. Ne, ni gör det bra mina vänner :)
Nu: Mätt!
Strax: Gymmet!