Och jag säger hjärtligt välkommen 2013!
Det har varit ett händelserikt år, ett år med många nya utmaningar och kunskaper. Mitt första år i Gävle, första året av tre till hälsopedagog.
Har fått lära känna helt underbara vänner i Gävle som jag hoppas få behålla livet ut, samtidigt som jag lärt mig att de går snabbt att resa hem ifall längtan efter er här hemma blir för stort :)

Jag ser framemot det nya, känner på mig att det kommer bli ett fantastiskt år!
Det kommer ett bli ett år utan förbud, men det kommer finnas mål. Mål om att få mig själv att må så bra som möjligt, både när det gäller träning och kost men också mentalt.

Nyårslöften känns lite beigt, lite som att att de bara är till för att brytas. Så istället för löften som att "jag ska aldrig mera äta godis", "jag ska träna varje dag" eller "jag ska aldrig mer .." Sätt upp mål, rimliga mål bara för dig själv. Kanske att du ska äta mer frukt än du gör idag, kanske gå ner ett par kg till sommaren, börja äta regelbundet var 3-4 timme? eller äta grönsaker till varje huvudmål? Få träningen till rutin 3-4 gånger i veckan?
Människan är född lat och har alltid velat ha den förbjudna frukten. Så, vi behöver pepp och inspiration för att ta oss från soffan och när vi ger oss själva förbud är det just det vi vill ha.
2013 är vårat år, och vi ska vara snälla mot oss själva :)
Gott nytt år!