Och jag säger hjärtligt välkommen 2013!
Det har varit ett händelserikt år, ett år med många nya utmaningar och kunskaper. Mitt första år i Gävle, första året av tre till hälsopedagog.
Har fått lära känna helt underbara vänner i Gävle som jag hoppas få behålla livet ut, samtidigt som jag lärt mig att de går snabbt att resa hem ifall längtan efter er här hemma blir för stort :)

Jag ser framemot det nya, känner på mig att det kommer bli ett fantastiskt år!
Det kommer ett bli ett år utan förbud, men det kommer finnas mål. Mål om att få mig själv att må så bra som möjligt, både när det gäller träning och kost men också mentalt.

Nyårslöften känns lite beigt, lite som att att de bara är till för att brytas. Så istället för löften som att "jag ska aldrig mera äta godis", "jag ska träna varje dag" eller "jag ska aldrig mer .." Sätt upp mål, rimliga mål bara för dig själv. Kanske att du ska äta mer frukt än du gör idag, kanske gå ner ett par kg till sommaren, börja äta regelbundet var 3-4 timme? eller äta grönsaker till varje huvudmål? Få träningen till rutin 3-4 gånger i veckan?
Människan är född lat och har alltid velat ha den förbjudna frukten. Så, vi behöver pepp och inspiration för att ta oss från soffan och när vi ger oss själva förbud är det just det vi vill ha.
2013 är vårat år, och vi ska vara snälla mot oss själva :)
Gott nytt år!

julen närmar sig med stormsteg.. vart tog hösten vägen?! 
Känner mig inte riktigt redo för jul än, eller inte redo är fel ord. Känns bara som jag inte hunnit allt jag vill hinna innan. Men det ordnar sig. 
Jag LÄNGTAR hem iallafall, jag vill hem och krama om er där hemma och bara mysa! Känns att det var länge sen jag var hemma nu, även om många vart här så är hemma hemma. Ni vet :)  
Det är så mycket planerat också, men bara roliga saker. Det ända som känns jobbigt är att tiden kommer på alldels för fort, jag kommer känna att jag inte hinner allt jag vill och jag kommer definitivt inte att läsa om Rousseau som jag måste. Men det löser sig alltid :) 
Jag fick tillbaka mitt sista arbete i kostkursen idag och jag har fick en liten örfil (samt en tanke om att ett av mina mål för 2013 är att tro mer på mig själv). 9 av 10 poäng på uppsatsen, och jag är riktigt nöjd. Med tanke på att jag fick riktigt bra på de andra individuella arbetena i kursen samt på gruppuppgifterna så kommer jag få ett fint betyg :) Bra julklapp! 
 
Kostkursen har verkligen lärt mig så otroligt mycket, det har gett mig så många tankeställare och jag är glad att vi fick ha Gisela Von Ster som föreläsare/eximinator. En otroligt erfaren människa i både nutrition och ätstörningar, har jobbat och vart med om det mesta. 
Det finns så mycket jag vill skriva om vad jag lärt mig, men jag vet inte på vilken sida av bladet jag ska börja.. Kanske tar jag upp datorn imorgon på tåget? Kanske en annan dag. 
 
Nu ska jag ialllafall packa färdigt, och sen ska jag sova ett par timmar innan tåget går. 
Just nu känner jag mig äckligt ensam, bara för att jag sa hejdå till Lovisa nyss och jag nu är ensam kvar från teamG kvar! Det är tur jag har pepparkakorna vid min sida :D 
Haha. 
Snart ses vi <3

Tänkte lägga ut en bild på min middag, men den tog slut innan kameran kom upp. Så kan de gå :)
Stekt lax, kokt potatis, kall sås på turkisk yoghurt vitlök och citroonpeppar. Och sallad. Bra fördelning på maten idag :-) lite för lite kolhydrater som vanligt, Meeen bättre än förr :) det tar sig!

Besöken har avlöst varandra senaste två veckorna, därav mina frånvarande inlägg!
Igår åkte Fiffi hem och jag blir nu ensam o lägenheten i ngra dagar innan jag åker hem!
Dock mycket kvar innan jag åker.. Handla alla julklappar, städa, tvätta, plugga, seminarium, och några träningspass:)

Meeen. Är på jobbet nu så ska återgå till att vara en bra assistent!:)
Puss påer!