Räkafton hos mormor med moster och kusiner, alltid lika trevligt och alltid lika gott! Hujedamig vad vi har ätit :) &även om jag ska köra mina stenhårda veckor nu så ångrade jag inte ens en liten räka. Inte ens dom där sista som inte rymdes i magen men åkte ner endå!
Men det handlar om att välja rätt, bra val helt enkelt. Men det återkommer jag till en annan dag.
Nu tänkte jag bjuda på receptet på västerbottenpajen som jag gjorde till kvällen.

Pajskalet:
150 g. kesella 1%
2 dl dinkelmjöl
1 msk vatten
Rör ihop och tryck ut i en ugnsäkerform.
Ställ i kylen ca. 30 min.
Ugn: ca.200 grader
Picka hål med en gaffel och förgrädda i ca. 10 minuter.
Fyllningen:
3 ägg
Knappt 200 gram keso 4%
ca. 1 dl mjölk
3 dl riven västerbottenost
svartpeppar, salt
Rör ihop allting, häll ner i pajskalet och in i ugnen i ca. 20-30 minuter.

Kommentera