Här va de tyst tänker ni, hon har nog gett upp det här. 
Men icket! Här är jag :D
Piggare än på länge och taggad på det mesta :)
 
Tillbringade helgen hemma i norr, vilket nog var vad som behövdes. Min otillräckliga återhämtning över jul gjorde nog att allt blev överväldigat med både för mycket jobb, ny intensiv kurs, nollningen och sista rycket som kassör. Men nog om det. Jag lärde mig ett och annat och jag är säker på att jag ska kunna hantera en liknande stresssituation bättre nästa gång den uppkommer. 
 
Vad har hänt sen sist? 
Jo, jag var hemma i helgen. Firade min bror med en överaskningsfest vilket blev succé med skoteråkning och tolkning, lunch på murrikan ute på en ö, öl och whiskeyprovning, badtunna ute i snön och mat. Jag hann med Villes 1-års kalas, vilket var hur mysigt som helst <3 och dessutom hann jag träffa de flesta av tjejerna. Jag hann mysa en dag med Challe och hans mamma, och träffa mormor. Och klippa klorna på gamla bettan och håret på min gamle far! Och kvalitetstid med min bror och far såklart! 
 
Jag har avgått som kassör, och istället blviit inröstad som vice ordförande och sekreterare i styrelsen vilket känns sjukt kul! 
Jag har sagt ifrån mig endel jobb, som jag sedan har vart tvungen att jobba ändå. Fast med lite bättre betalt ;) 
 
Jag har en fältstudie-plan som jag ber till gudarna ska gå igenom, är så taggad att det är svårt att vara mer taggad. Men jag får inte ha för höga förhoppningar, ingenting är klart än. 
 
Jag har ett fantastiskt träningsupplägg så jag längtar inför varje pass, och jag sprang 11,2 km imorse på ganska precis 60 minuter. Det var de första långpasset på ganska länge faktiskt.. Har mest hållit mig på pass mellan 6-7-8 km. 
 
Idag har jag också storhandlat och haft en väldigt bra och effektiv pluggdag. 
& avslutade den med en kvällsprommis med L. 
 
oooooch nu ska jag skriva ett par meningar på en av mina hundra skrivuppgifter innan jag kryper ner i sängen!
 
Hoppas ni mår bra där ute, puss och kram. 
 

Kommentera

Publiceras ej